Australien Open Hobart

Annie, hendes søster, Ulla, jeg og 2 svenska jævler, Lars Sandmark, og Christer Johansson har deltaget i de aabne Australske veteranmesterskaber i Hobart, Tasmanien paa en 24 dages tur.
Udturen startede med forsinkelse fra Kastrup, saa vi missede forbindelsen til Sydney i Bangkok, og måtte affinde os med at blive inlogeret et døgn paa et 5,stjernet hotel. Den nye lufthavn i Bangkok aabnede en uge forinden ,og er nu verdens største, bl. a. over 1000 skærme til check,in. Jeg har det paa video, det ser eventyrligt ud. Men det fungerede, bortset fra, at min kuffert strandede i Bangkok i 3 dage, saa jeg skal hive lidt erstatning ud af ?, men det er jo det man har advokater til. Sandmark havde arrangeret træning for os i baade Sydney, og i Melbourne, hvor vi var paa sigthseeing-der ligger jo et operahus!
I Hobart var der 309 deltagere, og vi spillede en hel uge paa fuld tryk, fordi vi efter en lang holdturnering deltog i hver 2 single, og 2 doubleraekker. Annie blev desvaerre ramt af tennisarm tidligt, og måtte udgaa af singlerne. Jeg fik sølv i 50 og i 60 aars single, guld i de samme doubler med henholdsvis en prof træner fra Melbourne og en svensker, samt bronze i hold over 50. Tidsplanen fungerede perfekt, og de indfoedte var bidt af en gal bordtennisbold, og ville spille hele tiden. I Australien er der ikke tilskud eller kontingent, men man betaler for hver gang , man spiller- ligesom Green fee i golf.

Vi har oplevet spændende ,ligefremme mennesker, og en fantastisk natur, saavel paa Tasmanien som langs Australiens østkyst, og har nogle timers video.
Vi fik vist, hvor prinsesse Mary boede og gik i skole. Strandene og bølgerne paa guldkysten, hvor næste aars mesterskaber skal holdes, og hvor vi har boet hos en emigreret svensker en uge, er større og flottere end hvad jeg før har set. Vi var tæt paa at blive knock outet af stillehavsbølgerne i Surfers Paradise.

Den gæstfrie svensker Thomas Samuelsson havde tillige en penthouselejlighed med udsigt over Stillehavet. Vi naaede at spille golf med ham en dag paa en flot bane. En anden dag gjorde vi en udflugt til den berømte Australien Zoo- der hvor krokodillejægeren, Steve Irwin voldtog diverse dyr, indtil fornylig, hvor en stor fisk spiddede ham. Ulla kælede der med en kænguru. Paa golfbanen var vi ogsaa tæt paa en flok kænguruer. De spillede dog ikke golf.
Vi blev inviteret til et fantastisk flot hesteshow a la Wild West med indbygget mad og vin af vore værter. Og saa er der vejret. Bangkok 30 som altid. Sydney 18, Melbourne,vi landede i en flyvstorm i 36 grader. Dagen efter 18. Hobart 22 ned til 4 grader og kraftig vind. Svært at pakke kuffert! Der er kræfter i gang for at arrangere veteran-vm her paa Guldkysten i 2012. Vi var i dag paa rundvisning for at inspicere faciliteterne. De er bare godkendt- her er bare alt! For de, der ikke kan vente saa længe, er der altsaa Australske mesterskaber paa Guldkysten september 2007. Jeg kan varmt anbefale det!

Niels Ramberg
PPVs udsendte medarbejder i Australien Outback.
P.s. Vi kan næste aar nok arrangere udflugt til Daves ranch- kun 450 km inde i landet, hvor han har nogle fine giftslanger.

Seneste kommentarer

28.12 | 11:56

2 lefties ... glimrende ... hej Helge

19.09 | 10:45

Hvad med at informere omkring VM i Las Vegas, der er allerede mange tilmeldte danske spillere. Det er meget spredt fægtning, ingen koordinering af rejse. Der er oprettet en facegruppegruppe omhandlend

27.08 | 20:27

Disse arrangementer kender jeg på nuværende tidspunkt:
• Fredag den 8. september - søndag den 10. september er der CVO 2017, der foregår i Amagerhallen, jævnfør dette link:
http://www.amagerbtk.dk/cms

27.08 | 20:24

Disse arrangementer kender jeg på nuværende tidspunkt:
• Fredag den 8. september - søndag den 10. september er der CVO 2017, der foregår i Amagerhallen, jævnfør dette link:
http://www.amagerbtk.dk/cms

Del siden