Fra Virum´s hjemmeside

EM til VirumStort tillykke til Henrik Vendelbo og Allan Bentsen med EM titlen i 40 års double. Også tillykke med henholdsvis sølv og guld i single. Flot, flot gået!!!

I den rent danske singlefinale tabte Henrik med 3-1. Efter at have vundet første sæt 11-7 og føring 6-2 i 2. sæt var det ligesom at Bentsen fik bedre fat. I sidste ende blev det afgørende, at Henrik ikke kunne lukke 2. sæt, der gik i ombolde og i 3. og 4. sæt var Bentsen for stærk. 

Men en super indsats der får disse ord fra Henrik med på vejen fra Kroatien: "Det var en super turnering for mig. Jeg spillede det bedste bordtennis i snart et år. Jeg er kommet mig over alle de skader der har drillet det sidste halve år, og det var tydeligt, at gnisten var tilbage. Det giver nyt liv til lysten til bordtennis på eliteniveau, og jeg vil meget gerne være med til at sikre Virum en plads i elitedivisionen indenfor få år".  

I doublerækken vandt de to singlefinalister sammen guldmedaljerne - i finalen blev det til sejr over de forsvarende europamestre; Carsten Egeholt og irske Colum Slevin.

Fra Roskilde´s hjemmeside

Det var udbyttet for vores sportsdirektør, da han på vej på en velfortjent sommerferie ”kom forbi” de europæiske mesterskaber for veteraner i Kroatien.

I singlerækken sikrede Allan sig - med kun et enkelt sættab undervejs - EM-guldet foran næsten 500 deltagere i 40-49 årsrækken. I finalen vandt han 3-1 over en anden dansker, Henrik Vendelbo.

Den anden guldmedalje sikrede han sig i doublerækken - med sin modstander i singlefinalen Henrik Vendelbo som makker.

Roskilde Bordtennis ønsker Allan hjerteligt tillykke – og god ferie !!

Fra Sisu/MBK´s hjemmeside af Tommy Samsing

Europamesterskaber for Veteraner 2009:

7 Sisu/MBKere deltog i mesterskaberne, heraf 2 debutanter... Claus P. endelig Europamester i Single...


En stolt Europamester Claus P., gratuleres her af doublemakker Niels Ramberg,der selv opnåede bronze i single. Desværre blev det ikke til medaljer til de regerende double-verdensmestre denne gang.
Ikke færre end 9 Sisu/MBKere, heraf 2 medrejsende "turister" drog i perioden 15.-20. juni til Kroatien, nærmere bestemt til badeferiebyen Porec ved Adriaterhavet, hvor de 9. Europamesterskaber for veteraner blev afviklet. Ca. andre 40 danskere havde, som Sisu/MBK-folkene, valgt at tilbringe godt en uges tid af midsommeren med sol, badeferie og bordtennis...

Jens-Erik Linde og Claus Pedersen kørte til Kroatien sammen med Niels Ramberg (Virum) og Inger Gadegaard (Skovby), mens Jens Vestergaard sørgede for at debutanterne, nyvalgte formand Pia Leth og U-formand Sjønne, kom godt frem til mesterskaberne. Finn og Birthe Lorentzen valgte, sammen med undertegnede og Hanne, den "hurtige vej" og tog flyet Århus-Venedig (m. 2 dages dejligt ophold i den spændende by) og efterfølgende færge Venedig-Porec.

Porec
Feriebyen Porec er så absolut et dejligt og anbefalelsesværdigt sted at besøge... smukt beliggende ved Adriaterhavet og med masser af udfoldelsesmuligheder, ikke mindst for børnefamilier, dejige hoteller og restauranter, og en yderst gæstfri befolkning der vil gå endog meget langt for at turisterne skal føle og godt tilpas og velkomne.

Seneste kommentarer

28.12 | 11:56

2 lefties ... glimrende ... hej Helge

19.09 | 10:45

Hvad med at informere omkring VM i Las Vegas, der er allerede mange tilmeldte danske spillere. Det er meget spredt fægtning, ingen koordinering af rejse. Der er oprettet en facegruppegruppe omhandlend

27.08 | 20:27

Disse arrangementer kender jeg på nuværende tidspunkt:
• Fredag den 8. september - søndag den 10. september er der CVO 2017, der foregår i Amagerhallen, jævnfør dette link:
http://www.amagerbtk.dk/cms

27.08 | 20:24

Disse arrangementer kender jeg på nuværende tidspunkt:
• Fredag den 8. september - søndag den 10. september er der CVO 2017, der foregår i Amagerhallen, jævnfør dette link:
http://www.amagerbtk.dk/cms

Del siden