2008 VM i Rio de Janeiro

VM er slut og facit set med danske øjen, må siges at være godt. Det blev til guld til Niels Ramberg & Claus Pedersen i 60 double. Guld til Annie Ramberg i 50 double. Sølv til Niels i 60 single og sølv til Carsten Egeholt i 40 single. Bronze til Karin Kruse i 40 single. Ligeledes bronze til Karin Kruse & Jette Vieg i 40 double. Michael Richmond vandt trøstrækken i single 40. Hvad kunne have været bedre? Carsten E. havde en dårlig skulder i finalen mod Ding Yi, og mener selv at have en endog meget stor chance for at have vundet, ærgeligt. Claus P. spillede decideret dårligt mod Kunz, og burde vel kunne have vundet over ham. Karin Kruse kunne ligeså godt have vundet sin semi, og Jette og Karin havde matchbold i deres semi, så det var også lige ved. Men alt ialt har vi haft en god turnering, med et godt sammehold og nogle fantastiske oplevelser på den sydlige halvkugle, hvor solen står op i vest!

Vi støtter hinanden fantastisk, når vi ikke spiller. De andre nationer er misundelige på os. De siger vi har en fantastisk trup. Billedet til højre viser hvordan der bliver bakket op.

Annie Ramberg og Kirsten Kryger, Tyskland på sejrsskamlen. Kirsten var misundelig på det danske holds sammenhold. Hun sagde, vistnok i spøg, at hun næste gang ville stille op for Danmark. Hun bor iøvrigt i Flensborg.

Niels Ramberg og Claus Pedersen vandt guld i double. De kan nu smykke sig med både en VM og en EM titel i double. Ved siden af i den mørke trøje er det Kunz, som desværre for os, både besejrede Claus og Niels i single.Det kunne have været sjovt hvis Claus havde slået Kunz, så havde det været ren dansk finale, det er ikke tit det sker ved et VM.

Dagens klaptorsk stod Claus P. for. Han præsterede at komme for sent til doublerne, og var af overdommeren scratset. Claus troede han skulle spille halv et, men skulle spille halv tolv. Der blev klædt om i bussen på vejen, og han stod der ca. 20 minutter for sent. Overdommeren og de svenske modstandere forbarmede sig, og gav Claus og Niels lov til at spille. Heldigvis for de nåede senere på dagen frem til semifinalen. På billedet trøstes dagens klaptorsk af en samba skønhed.

Dagens store triumfator Karin Kruse omfavnes af en meget glad Claus Pedersen. Karin vandt kvartfinalen 3-1 over den franske favorit og var stævnets største overraskelse til dato. Endevidere er Carsten Egeholt, Niels Ramberg og Claus P. videre i semifinalerne. Kun Annie Ramberg måtte lade livet mod double makkeren Kirsten Krüger. Annie førte ellers 2-0 i sæt og 4-1 i femte. men det rakte ikke.

John Toudahl havde fundet sammen med en estlænder M. Kraut i 65 double. Det er dog ikke John og hans makker på billedet, men derimod fru Toudahl, der tydeligvis er meget stolt af sin mand. John og Kraut klarede sig frem til kvartfinalen. Her tabte de til verdensmestrene Svhmidt / Neubauer. Som John sagde efter nederlaget. " Heldigvis bliver hans belægninger forbudt i næste sæson, for det er noget møg at spille imod".

Carsten Egeholt efter sin meget flotte kamp i anden runde mod den stærke japaner. Carsten var vel den dansker der leverede den mest overbevisende indsats under mesterskaberne. Han slog sin doublemakker, Colum Slevin, regerende europamester, i semifinalen. I finalen døjede Carsten med en dårlig skulder. Havde skulderen været i orden, kunne han måske være endt som den første dansker, der kunne smykke sig med en verdensmesterskabs titel.

På billedet ses de " unge drenge" efter deres hårde puljekampe.

Medens 40 års rækken herrer slider i det, har vores piger andre gøremål. Onde tunger taler om de hvide hvalers indtog på Copacabana. Vi synes nu nymfer er mere betegnende, smag og behag..!

Bare rolig, vi fik Karin og Camilla halet op af vandet.

Brian Gantzhorn mødte lidt utraditionelt op på Copacabana..!

Wicky´s gruppe samlet efter spillet. Wicky gik desværre ikke videre, men oplevede den store triumf, at den indiske" piges" Captain krævede at Wicky mødte op med bevis på at hun var gammel nok til at deltage i mesterskaberne. Wicky har knap nok fået hænderne ned. det var måske større end at gå videre. Hun glæder sig til fridagene i Brazil..!

Seneste kommentarer

28.12 | 11:56

2 lefties ... glimrende ... hej Helge

19.09 | 10:45

Hvad med at informere omkring VM i Las Vegas, der er allerede mange tilmeldte danske spillere. Det er meget spredt fægtning, ingen koordinering af rejse. Der er oprettet en facegruppegruppe omhandlend

27.08 | 20:27

Disse arrangementer kender jeg på nuværende tidspunkt:
• Fredag den 8. september - søndag den 10. september er der CVO 2017, der foregår i Amagerhallen, jævnfør dette link:
http://www.amagerbtk.dk/cms

27.08 | 20:24

Disse arrangementer kender jeg på nuværende tidspunkt:
• Fredag den 8. september - søndag den 10. september er der CVO 2017, der foregår i Amagerhallen, jævnfør dette link:
http://www.amagerbtk.dk/cms

Del siden